За насВетеринарна амбулатория „Старвет“ притежава екип от висококвалифицирани специалисти с богат практически опит и дългогодишни традиции в областта на ортопедията, коремната хирургия, хирургията на меките тъкани, акушерството, гинекологията, вътрешните и инфекциозните болести при кучето и котката.

Ветеринарна амбулатория „Старвет“ унаследява традициите, уменията и принципите на най-старата ветеринарна амбулатория за дребни животни в гр. Пловдив, създадена още през 1996 г. от доаена на ветеринарната медицина за дребни животни д-р Стефан Димитров.

Д-р Димитров завършва ветеринарна медицина във ВВМИ, гр. София през 1968 г. През следващите години получава диплом за специалност по акушерство и гинекология и диплом за специалност по болести на дребните животни и дивеча. През 1977 г. д-р Димитров защитава докторат на тема „Проучване върху диагностиката и патологията на бременността при кучето и котката“. Д-р Стефан Димитров е основател на Клиниката за дребни животни към РВМС, гр. Пловдив и неин ръководител до 1992 г. През 1996 г. открива ветеринарна амбулатория „Кинологос“.

Управител на „Старвет“ е д-р Стефан Стефанов, който непрекъснато работи за подобряване качеството на работата и инвестира в нова апаратура в амбулаторията:

„Приоритет в работата на нашия екип от специалисти е максимално добрата подготовка, непрекъснатата квалификация и коректност, за да сме възможно най-полезни за нашите пациенти и за Вас персонално.“

Д-р Стефан Стефанов е роден на 26.12.1973 г. в гр. Ловеч. През 1992 г. завършва Ветеринарномедицинския техникум „Д-р Адалберт Антонов – Малчика“ в гр. Ловеч. През 1998 г. се дипломира като ветеринарен лекар от ВМФ, гр. Стара Загора. Започва работа при д-р Стефан Димитров във ветеринарна амбулатория „Кинологос“ през 2000 г. От началото на 2011 г. създава нова ветеринарна амбулатория и става ръководител на екипа на „Старвет“. Професионален преоритет – ортопедия и коремна хирургия.

В свободното си време д-р Стефанов се занимава с риболов и тенис, скуош и волейбол. Собственик е на афганистанска хрътка, немска овчарка, котка, водни костенурки.